Här vill jag bo!

Här kommer 41 st. bostadsrättsradhus att byggas. Lägenheterna kommer att bestå av två till tre rum och kök om ca 62-84,5 kvm, alla hus i ett plan med uteplats åt två håll. Förråd om ca 5 kvm ingår till varje lägenhet.

Husen byggs i 14 st. huskroppar med 3 st. lägenheter i varje huskropp alla med välplanerade planlösningar och har de bekvämligheter som behövs. Bostäderna har genomgående hög standard och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket bjuder in till socialt umgänge. Flera fönster åt två håll ger extra fint ljusinsläpp genom lägenheterna. Takhöjden på 2,60 m ger en känsla av extra rymd.

Här kan du bo med egen uteplats och gemensamma gräsytor, grillplats, boulebana och sittgrupper. Gångvägarna runt innergården är upplysta om kvällarna för att skapa en extra trygg och hemtrevlig miljö. Bekymmersfritt boende där du slipper skotta snö.

Gemensamma utrymmen
Gemensam huvudbyggnad med bl.a. relaxavdelning. Här finns uppvärmd spapool för 10 personer, bastu samt friskvårdsrum.

Byggnaden erbjuder även en restaurang som låter er avnjuta en välsmakande måltid i goda vänners lag. Denna är öppen för allmänheten och ramas in av en härlig terrass med bästa solläge i syd-väst på husets baksida.

För långväga gäster eller släktingar på besök finns en övernattningslägenhet att hyra för 300 kr/dygn. För den händige finns ett hobbyrum/snickarboa och en ateljé för ert skapande.